запознайте се с

KORONA

Корона e новият ни проект, намира се в кв.Кръстова вада, непосредствено до мол Парадайс, бул.”Черни връх”, метростанция Витоша и Южен парк. Сградата е атрактивна с функционални разпределения, модерна архитектура и фасада, както и отлично си местоположение.

Проектирана в съчетание между

Архитектура и природа

Корона разполага с 6 жилищни етажа, решени с функционални двустайни и тристайни апартаменти, паркоместа и гаражи на подземно ниво.

Проектът е реализан така, че да осигури максимален комфорт и спокойствие на бъдещите си обитатели, за тази цел е предвиден и богато озеленен двор.

Сградата е разположена по начин осигуряващ възможността на максимален брой от апартаментите да се възползват от съчетанието на южно изложение и гледка към Витоша. Максимално остъклените фасади допринасят за хармонията между архитектура и природа.

Локацията на сградата предразполага бърза комуникация с центъра на София и Околовръстен път, но и непосредствена близост до Витоша.

  • Функционални жилища, модерна фасада и качествени материали
  • Отоплението е решено чрез котлета на ГАЗ
  • Паркирането ще се осъществява в подземен паркинг с паркоместа и гаражи с контролиран достъп
  • Богато озеленен двор, улично, парково и фасадно осветление
  • Тих и спокоен квартал, сградата ще разполага с 24 часова охрана и видеонаблюдение
  • Отлична локация, удобен пешеходен и автомобилен достъп до центъра на Столицата и Околовръстен път.

ЛОКАЦИЯта

НАЙ-ЗНАЧИМОТО

Корона се намира в един от най-бързо развиващите се квартали в София – Кръстова вада, в полите на Витоша, в непосредствена близост до едни от най-големите паркове, метростанция, търговски комплекси, добре развити бизнес пространства. Но заедно с това е отделен от шума на града и е в непосредствена близост до Витоша.